Om studentprestene

Studentprestene i Trondheim er ansatt av Den norske kirke for å være en del av velferdstilbudet for alle studentene i Trondheim. Vi tilbyr samtaler individuelt og i gruppe for studenter, uavhengig av tro og livssyn. 

Studentprestene er en del av kriseberedskapen ved studiestedene. Vi bistår f.eks. når det arrangeres minnestunder i forbindelse med dødsfall blant studenter og ansatte.

Studentprester finnes på alle universiteter og de fleste høyskolene i landet. Sjømannskirken har i tillegg studentprester som ivaretar norske studenter i utlandet.

Samtaler

Til en studentprest kan du komme med alt. Du trenger ikke ha en religiøs bakgrunn eller problemstilling. Det er du som kommer som bestemmer hva vi skal snakke om. Vi har taushetsplikt og tid.

Stikk innom oss, ring eller send en e-post dersom du ønsker å gjøre en avtale. Kontaktinformasjon finner du her

Studentprestkontoret ligger på Dragvoll, men det går også an å avtale andre treffesteder.

Lena Rebekka Risnes

Studentprest

Tlf: 471 72 336
e-post: lena.r.risnes@ntnu.no

Anne Jorunn Midtkil

Førstekonsulent

Tlf. 98600655
e-post: anne.midtkil@ntnu.no

Ludvig Aasen

Studentprest

Tlf:481 13 436
e-post:
ludvig.aasen@ntnu.no

Rom for tro og tanke

Ved siden av studentprestkontoret på Dragvoll, finner du "Rom for tro og tanke". Rommet er livssynsåpent og inneholder en stor og variert samling av religiøse tekster, et lystenningssted og et tre hvor du kan henge opp dine bønner og tanker. Det kan brukes av alle som i løpet av studiedagen ønsker tid til bønn, meditasjon og stillhet. Det går også an å booke rommet for faste samlinger.

Ta kontakt dersom din gruppe ønsker å booke. Kontaktinformasjon finner du her