Samtale

Studentprestene tilbyr samtaler til alle uansett tro og livssyn. Du trenger ikke ha en religiøs bakgrunn eller problemstilling. Det er du som kommer som bestemmer hva vi skal snakke om. Vi  har taushetsplikt og tid, og tjenesten er gratis.

Velkommen til å ta kontakt for å lage en avtale eller bare slå av en prat.  Stikk innom oss, ring eller send en e-post dersom du ønsker å gjøre en avtale. Kontaktinformasjon finner du her

Til studentprestene kan du komme med hele livet ditt. Det er rom for å snakke om alle slags tema, og det er rom for å lete etter ordene for hvordan du har det. Ingenting er for stort eller for lite til å ta med inn i samtalen.

 

 

Her er eksempler på hva du kan snakke med en studentprest om: 

  • identitet og det å finne seg selv
  • relasjoner, familie, venner og kjæreste
  • tunge perioder og vanskelige tema
  • motivasjon og studiehverdagen
  • mening, livssyn eller tro
  • du har det vondt men ikke har ord

Studentprestkontoret ligger på Dragvoll, men det går også an å avtale andre treffesteder. Tirsdager er vi også på BI og DMMH. Du kan også komme innom uten avtale, men da er det ikke sikkert vi kan ta imot deg akkurat da.

Walk and talk

I tillegg til fysiske samtaler på kontoret tilbyr vi også walk-and-talk, med startsted ulike steder i byen. Mange  setter pris på å gå en tur og lufte hodet litt, og tenke litt høyt sammen med en annen. Vi har taushetsplikt og går gjerne en tur!
 
Vi legger normalt ut walk and talk-tider for to uker av gangen. Gå inn på denne siden
https://www.sit.no/helse/samtale Velg walk and talk - og studentprest.
 
 

BI og DMMH

Fra høsten 2021 har vi fast tilstedeværelse ved BI og Dronning Mauds Minne Høgskole. Nærmere informasjon om rom og tidspunkt kommer.