Friends & Food

En gang i måneden inviterer vi til Friends&Food, et svært populært møtested for norske og internasjonale studenter. Her får du muligheten til å spise billig mat fra alle verdenshjørner og bli kjent med nye venner. Vi inviterer studentene selv til å tilberede maten, og lære oss litt om sitt hjemland med en morsom quiz.  

Friends & Food finner sted i KFUK/KFUMs lokaler i Prinsens gate 10A midt i sentrum, en onsdag i måneden. Semesterprogram med oversikt over semesterets Friends & Food finner du her.

For å vite hvor mange vi skal lage mat til, praktiserer vi påmelding. Påmeldingen åpner en uke før hvert event på Facebook . Ønsker du å melde deg på, sender du en e-post til ff-booking@studentprest.ntnu.no

Film- og brettspillkvelder

I samarbeid med Trondheimsforbundet arrangerer vi også film- og brettspillkvelder i Singsakerbakken 13. Filmene etterfølges gjerne av samtale. Brettspillkvelder er brettspillkvelder, rett og slett... Trivelig og sosialt!

Semesterprogram med oversikt over semesterets film- og brettspillkvelder, finner du her

 

Turgruppe

Noen ganger er det godt å gå en ukjent vei!

  • Vil du bli kjent med studiebyen din?
  • Vil du bli kjent med andre?
  • Vil du bli litt bedre kjent med deg selv?

Turgruppen møtes ukentlig i fire uker. Første gruppe starter 6. september, andre gruppe 18. oktober. 
Vi blir en fast gjeng i gruppen, for å bli bedre kjent med hverandre. Vi legger opp til fine og lett tilgjengelige turer. Du må kle deg etter været og ha på deg gode tursko. Turene kan gå i byen eller i naturen rundt.

Gruppen arrangeres av Sit i samarbeid med studenthumanist og studentprestene.
Turgruppen er et gratistilbud, med bindende påmelding
Vi tar kontakt med alle påmeldte i forkant av oppstart. Meld fra i god tid hvis du blir forhindret i å delta.

Håper du vil bli med!

Mer info og påmelding her: 

Hvilepuls i Hengekøya

Noen ganger når været er fint vil vi henge opp hengekøyer og invitere til en pause fra studiene på campus, med stillhet, litt meditativ musikk og kanskje en prat. Om du ser våre oransje hengekøyer er du velkommen til å legge deg ned, ta en liten lur eller kikke opp i trærne. Pust ut, pust inn og gjenta etter behov.

Følg med på plakater og sosiale medier for å se når det skjer.