Friends & Food

En gang i måneden inviterer vi til Friends&Food, et svært populært møtested for norske og internasjonale studenter. Her får du muligheten til å spise billig mat fra alle verdenshjørner og bli kjent med nye venner. VI inviterer studentene selv til å tilberede maten, og lære oss litt om sitt hjemland med en morsom quiz.  

Friends & Food arrangeres i samarbeid med Trondheimsforbundet og finner sted i deres lokaler i Singsakerbakken 13 (like bak Idrettsbygget på Gløshaugen), en onsdag i måneden. Semesterprogram med oversikt over semesterets Friends & Food finner du her.

For å vite hvor mange vi skal lage mat til, praktiserer vi påmelding. Påmeldingen åpner en uke før hvert event. Ønsker du å melde deg på, sender du en e-post til ff-booking@studentprest.ntnu.no

Film- og brettspillkvelder

I samarbeid med Trondheimsforbundet arrangerer vi også film- og brettspillkvelder i Singsakerbakken 13. Filmene er ofte relatert til Studentmenighetens semestertema og etterfølges gjerne av samtale. Brettspillkvelder er brettspillkvelder, rett og slett... Trivelig og sosialt!

Semesterprogram med oversikt over semesterets film- og brettspillkvelder, finner du her