Gudstjenester

Nidarosdomen er studentenes kirke i byen! Studentprestene tilbyr gudstjenester her gjennom hele semesteret. Her møtes vi til en enkel kveldsgudstjeneste annenhver søndag. Av og til kan vi også holde temagudstjenester av ulike slag. Etter gudstjenesten drikker vi kirkekaffe sammen i Kirkestuene i Waisenhuset, så her er det mulig å treffe nye og gamle venner!

Studentprestene er ansatt av Den norske kirke, men gudstjeneste er åpne for alle som ønsker å være med, uavhengig av tilhørighet. Vi ønsker å ha det høyt under taket og være et sted for undring og fellesskap.

En torsdag i måneden holder vi messe i Vår Frue kirke. Dette er et samarbeid med Kirkens bymisjon i Trondheim. Før gudstjenesten koker vi suppe og serverer til dem som trenger et måltid mat. Se HER om du vil engasjere deg! 

Hver torsdag kl. 12.05 er du velkommen til Stille stund, en kort stund i stillhet og ettertanke, i "Rom for tro og tanke" på Dragvoll. 

Semesterprogram med oversikt over alle gudstjenester finner du her

Friends & Food

Friends & Food er et møtested for norske og internasjonale studenter. Vi spiser middag sammen tilberedt av studenter fra ulike deler av verden. Friends & Food arrangeres i samarbeid med Tronheimsforbundet og finner sted i deres lokaler i Singsakerbakken 13 (like bak idrettsbygget på Gløshaugen), en onsdag i måneden.

Semesterprogram med oversikt over semesterets Friends & Food  finner du her 

For å vite hvor mange vi skal lage mat til, praktiserer vi påmelding. Ønsker du å melde deg på til neste middag, sender du en e-post til ff-booking@studentprest.ntnu.no

Film- og brettspillkvelder

I samarbeid med Trondheimsforbundet arrangerer vi også film- og brettspillkvelder i Singsakerbakken 13. Filmene er ofte relatert til Studentmenighetens semestertema og etterfølges gjerne av samtale. Brettspillkvelder er brettspillkvelder, rett og slett... Trivelig og sosialt!

Semesterprogram med oversikt over semesterets film- og brettspillkvelder, finner du her

Studentmenighetens råd

Studentmenighetens råd samarbeider med studentprestene om gudstjenestearbeid og programutvikling. Rådet supleres hver høst og man blir med for et år av gangen. Har du lyst til å være med, så ta kontakt!

Kontaktinformasjon til medlemmene av rådet finner du her

Frivillige medarbeidere

Du kan også være frivillig medarbeider i Studentmenigheten; være medhjelper i gudstjenestene, lage mat på Friends & Food eller koke suppe i Vår Frue kirke. Oppgavene er mange og varierte! Ta kontakt hvis du har lyst til å være med!

Kontaktinformasjon finner du her