Gudstjenester

Nidarosdomen er studentenes kirke i byen! Studentprestene tilbyr gudstjenester her gjennom hele semesteret. Her møtes vi til en enkel kveldsgudstjeneste annenhver søndag. Av og til kan vi også holde temagudstjenester av ulike slag. Etter gudstjenesten drikker vi kirkekaffe sammen i Kirkestuene i Waisenhuset, så her er det mulig å treffe nye og gamle venner!

Studentprestene er ansatt av Den norske kirke, men gudstjeneste er åpne for alle som ønsker å være med, uavhengig av tilhørighet. Vi ønsker å ha det høyt under taket og være et sted for undring og fellesskap.

En torsdag i måneden holder vi messe i Vår Frue kirke. Dette er et samarbeid med Kirkens bymisjon i Trondheim. Før gudstjenesten koker vi suppe og serverer til dem som trenger et måltid mat. Se lenger ned på siden om du vil engasjere deg! 

Hver torsdag kl. 12.05 er du velkommen til Stille stund, en kort stund i stillhet og ettertanke, i "Rom for tro og tanke" på Dragvoll. 

Semesterprogram med oversikt over alle gudstjenester finner du her

Vi vil gjerne ha råd!

"Rådet" samarbeider med studentprestene om gudstjenestearbeid og programutvikling. Rådet suppleres hver høst og man blir med for et år av gangen. Har du lyst til å være med, så ta kontakt!

Frivillige medarbeidere

Du kan også være frivillig medarbeider! Kanskje har du et engasjement for å være musiker eller medhjelper i gudstjenestene, lage mat på Friends & Food eller koke suppe i Vår Frue kirke? Oppgavene er mange og varierte. Velkommen med på laget -  Ta kontakt hvis du har lyst til å være med!

Kontaktinformasjon finner du her