Sorgweekend høsten 2021

22.-24. oktober 2021 arrangerer Studentprestene i Oslo og MER - Ila kirke for unge voksne en sorgweekend for studenter og unge voksne på Institutt for Sjelesorg, Modum Bad.  Det er åpent for studenter fra hele landet, og en studentprest fra Trondheim vil også være med. 

Sorgweekend er for deg som har mistet noen i dødsfall og ønsker støtte i sorgen.


Les mer og se hvordan du kan melde deg på her

 

Walk and talk

I tillegg til fysiske samtaler på kontoret tilbyr vi også walk-and-talk, med startsted ulike steder i byen. Mange  setter pris på å gå en tur og lufte hodet litt, og tenke litt høyt sammen med en annen. Vi har taushetsplikt og går gjerne en tur!
 
Vi legger normalt ut walk and talk-tider for to uker av gangen. Gå inn på denne siden og velg tidspunkt: 
 
 
 

Welcome to Trondheim!

If you are new to Trondheim, it may be a strange time to arrive. Despite the covid restrictions, we trust you will take the opportunity to make the most of your time here and have a great time! 

Life doesn´t always go according to plan. Difficult thoughts and experiences can drain your energy. Broken relations and an uncertain future can fill your mind. Sometimes you may just feel lonely and isolated. Other times it just feels good to talk with someone. 

The university chaplains welcome all students, no matter what the reason might be.We are ordained ministers in the Lutheran Church of Norway, however the chaplaincy is open to students of all denominations and faiths/non-faith. We do observe professional confidentiality. 

We are available for a talk, a walk or an online chat. Don´t hesitate to contact us at studprest@adm.ntnu.no 

 • Velkommen som student i Trondheim!

  Studentprestene er ansatt av Den norske kirke og er en del av velferdstilbudet til studentene i Trondheim.

  Vår viktigste oppgave er å være en samtalepartner for deg som av ulike grunner trenger noen å snakke med. Tilbudet er uavhengig av tro og livssyn, og det spiller heller ingen rolle hvilket studiested du tilhører.

  Annenhver søndag holder vi kveldsmesser i Nidarosdomen, vi arrangerer Friends & Food for norske og internasjonale studenter og legger til rette for fellesskap i ulike sammenhenger.

 • Trenger du noen å snakke med?

  Vi tar imot studenter til samtale på våre kontorer på Dragvoll, eller i lånte samtalerom på de andre campusene.

  Til studentpresten kan du komme med hva du måtte ha på hjertet. Du trenger ikke ha en religiøs bakgrunn eller problemstilling - du som kommer bestemmer hva vi skal snakke om. Vi har taushetsplikt og tid.

  Vi er her for deg!

  Ta kontakt for å avtale tid på: studprest@adm.ntnu.no

Å gi livet en luftetur

Studentlivet er hektisk med mye krav til å yte best mulig. Derfor er det naturlig at noen kjenner på stress og blir sliten. Studentlivet handler likevel ikke bare om faget. Det handler også om hvordan vi har det som mennesker. Vi kan være flinke og dyktige, men likevel kjenne at livet ikke henger helt sammen. Kanskje er studietiden en spesielt sårbar tid der vi formes og gjør viktige valg for resten av livet. Jeg tror at det da kan være godt å ta livet på en liten luftetur. Sette seg ned med et annet menneske og bare snakke i vei for å finne ut av ting en lurer på. Hvem er jeg egentlig? Hvordan vil jeg jeg være? Hva er det jeg trives best med? Hvorfor kjenner jeg på tomhet og tristhet? Hvorfor faller jeg utenfor og kjenner meg utenfor? Hvordan skal jeg takle hverdagen når den blir så krevende? Hvorfor kjenner jeg på angst? Hva gir livet egentlig dyp mening? Dette og mange andre spørsmål er det at unge tar opp i samtale med studentprestene. Kanskje du går å kjenner på noe av dette i din hverdag. Vær ikke redd for å ta kontakt med oss! Husk vi er her for deg! 

 

 

Lik Studentprestene i Trondheim på Facebook

Følg studentpresteneitrondheim på Instagram