Velkommen til studentprestene!

I samsvar med NTNUs råd til ansatte og studenter holder vi fortsatt stengt, men vi er tilgjengelige for studenter som behøver omsorg og samtaler. Ikke nøl med å ta kontakt på e-post eller telefon!

Studentprestene er ansatt av Den norske kirke og er en del av velferdstilbudet til studentene i Trondheim. Vår viktigste oppgave er å være en samtalepartner for deg som av ulike grunner trenger noen å snakke med. Tjenesten er uavhengig av tro og livssyn, og det spiller heller ingen rolle hvilket studiested du tilhører.

Annenhver søndag holder vi kveldsmesser i Nidarosdomen, vi arrangerer Friends & Food for norske og internasjonale studenter og legger til rette for fellesskap i ulike sammenhenger.

Velkommen til å utforske nettsida vår! Håper du finner noe som kan passe for deg! 

 • Vårens program er inntill videre avlyst på grunn av myndighetenes gjeldene retningslinjer og smitteverntiltak.

  Studentprestene kommer med oppdatert informasjon om aktivitet og program når situasjonen endrer seg. Fram til det må alle ta ekstra godt vare på hverandre! Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere skulle trenge noen å snakke med.

 • Trenger du noen å snakke med?

  Som dere er klar over, er NTNU nå stengt for alle studenter. Studentprestene jobber fra hjemmekontor og er tilgjengelig på telefon og mail.
  Til oss studentprester du komme med alt. Du trenger ikke ha en religiøs bakgrunn eller problemstilling - du som kommer bestemmer hva vi skal snakke om. Vi har taushetsplikt og tid.

  Ta kontakt på: studprest@adm.ntnu.no

 • Chat med oss!

  Chatten vår er under arbeid. Lanseres snart!

 

 

Lik Studentprestene i Trondheim på Facebook

Følg studentpresteneitrondheim på Instagram